Kategorije

TESLA Klima uređaj inverter TC50V3 18410IA


TESLA Klima uređaj inverter TC50V3 18410IA
Brend: Tesla
Kod proizvoda: TESLA Klima uređaj inverter TC50V3 18410IA
Dostupnost: Na lageru
Cena: 68.990,00 rsd
Količina:     - ILI -   Dodaj u listu želja
Dodaj za poređenje
Kapacitet hlađenja 17000 BTU
Kapacitet grejanja 17000 BTU
Energetska klasa A++/A+
Protok vazduha 650 m3/h
Temperaturni raspon rada Hlađenje: -15 do 46 
Grejanje: -15 do 24
Radni medijum R410A
Nivo buke unutrašnje jedinice 25-42 dB
Nivo buke spoljne jedinice 53 dB
Ostalo Odvlaživanje: 1,6 l/h
Automatsko odmrzavanje
SEER/SCOP: 6.1/4

Brzo hlađenje

Visoku snagu hlađenja/grejanja generiše efikasan AC kompresor, motor vrhunskog kvaliteta, ventilator visokog protoka, bakarne unutrašnje cevi sa superiornim karakteristikama prenosa toplote i elektronskim ekspanzionim ventilom. Tesla klima uređaj inverter TC35V3 12410IA može da ohladi prostoriju za 30 sekundi i zagreje za 2 minuta, u zavisnosti od površine.

Višestruki koraci ventilacije

Klima uređaj je dizajniran sa 3D podesivim slotovima kako horizontalno tako i vertikalno tako da protok vazduha dolazi do svakog ugla prostorije.

Visok protok vazduha

Korist od optmizovanog dizajna kanala kroz koji struji vazduh kao i poboljšano jezgro povećava brzinu protoka vazduha za 20%. 

Veće rastojanje vazduha

TESLA sarađuje sa Akademijom inžinjerske fizike u Kini da bi razvili hidromehaničku strukturu cevi za klimatizaciju. Korišćenjem CFD numeričke simulacione tehnike kompanija je optimizirala dizajn sistema za klimatizaciju cevovoda i time povećala rast protoka vazduha na 18m.

Nizak nivo buke

Klima je tako dizajnirana da smanjuje odvajanje vazduha u izlazu dajući veći protok vazduha i nizak nivo buke.

WiFi kontrola

Klimatizaciju možete kontrolisati sa Vašeg mobilnog telefona ili drugih pametnih uređaja preko WiFi kontrolne funkcije.   

Automatska kontrola

Klima urređaj TC35V3 12410IA automatski prati neke operacije i ako detektuje određen problem na dislay-u se pokazuje kod greške i time se olakšava održavanje klime. 

 3 u 1 filter

Održava vazduh čistim i svežim. Automatsko čišćenje omogućava zaustavljanje unutrašnjeg ventilatora što znači da se na površini skuplja velika količina kondezovane vode da se klima uređaj očistio. Nakon isključivanja klime interni ventilator nastavlja da radi sa malom brzinom čime se sprečava neprijatan miris i plesa. Pozlaćeni hidrofilni filter ne samo da poboljšava efikasnost prenosa toplote, već je i bolje otporan na korozivne elemente kao što su vazduh ili kišnica kako bi se bolje zaštitila klima u vlažnim i priobalnim sredinama.

Sleep mode

Obezbeđuje miran i udoban san podešavajući temperaturu automatski prvih sat, dva vremena rada. Temperatura ostaje ista tokom rada. ECO režim štedi Vašu elektičnu energiju.

Optimizovan dizajn

Napiši recenziju

Ime:


Recenzija: Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loše           Dobro

Unesite kod sa slike:Pavleri © 2020